HANDBOL
Esports 18/05/2013

El Fraikin Granollers visita l'Anaitasuna amb l'objectiu de prendre-li el sisè lloc

Els catalans s'enfronten al conjunt pamplonès aquest dissabte a la tarda (20h)

Ara
1 min

BarcelonaEl Fraikin Granollers visita aquest dissabte a la tarda (20h) l'Helvetia Anaitasuna en un partit en què està en joc la la sisena posició de la Lliga Asobal. Els catalans estan a només un punt dels pamplonesos, després que la jornada passada aprofitessin la derrota de l'Anaitasuna per rebaixar la distància que els separa a la classificació.

En cas que el Fraikin aconseguís la victòria, es situarien sisens a falta d'una jornada només per disputar-se, en què els catalans reben l'ARS Palma del Río.

El Fraikin, que aquesta setmana ha conegut que el seu porter titular, Gonzalo pérez de Vargas, que és propietat del Barça, marxarà a final de temporada al Tolosa francès, ve de guanyar la setmana passada el Quabit BM Guadalajara.

Al davant tindran l'Helvetia Anaitasuna, que ve d'una derrota en l'últim partit que va tallar la ratxa de sis victòries que portava el conjunt pamplonè, i que afronta aquest partit amb l'única baixa del lesionat David Carvajal.

"El Granollers està jugant bé, té bones rotacions i molt bon joc. Necessitarem tot el suport de l'afició, a la qual li demano l'últim esforç, igual que els jugadors i el cos tècnic", va dir aquest divendres el tècnic Aitor Etxaburu sobre el Fraikin.

stats