HANDBOL
Esports 18/05/2013

El Barça Intersport visita el Naturhouse La Rioja pensant ja en la Final Four de Colònia

Amb la Lliga ASOBAL ja guanyada, els de Xavi Pascual només pensen la final a quatre que es disputa d'aquí a dues setmanes

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça Intersport, ja campió a una setmana per al final de la Lliga ASOBAL, visita aquest dissabte a la tarda (18:30h) la pista del Naturhouse La Rioja amb la ment posada en la Final a Quatre de la Lliga de Campions que es disputa a Colònia d'aquí dues setmanes. Al davant tindran un dels equips revelació de la temporada i que es juga la possibilitat d'estar a la 'Champions' la temporada que ve.

Líder i invicte a la lliga i després de passar per damunt de l'Atlètic de Madrid en la passada jornada (35-26), la plantilla blaugrana està preparant la seva presència en la semifinal de la Final a Quatre de la Lliga de Campions que l'enfrontarà al Lanxess Arena de Colònia al Vive Targi Kielce el porper 1 de juny (15:15 h).

El tècnic barcelonista Xavi Pascual, que davant l'Atlètic de Madrid va donar descans al lateral Shiarhei Rutenka i a l'extrem Juanin García, els recuperarà per aquest partit, ja que ha d'efectuar obligatòriament dues rotacions a la plantilla donant entrada als joves Aítor Ariño i David Balaguer.

Seran baixa Magnus Jernemyr i Ángel Montoro, tots dos amb problemes físics. També descansarà per precaució Víctor Tomás i entrarà per primera vegada en la convocatòria el jove pivot brasiler de 20 anys Johnny Medina Silva.

El Naturhouse La Rioja és quart a la classificació, empatat a punts amb l'Ademar Lleó. La visita del líder ha provocat un gran ambient a Logronyo i el pavelló municipal presentarà una gran entrada després que la directiva hagi decidit posar les entrades a cinc euros.

stats