Handbol
Esports 05/03/2011

Victòria de prestigi del Barça Borges a la pista del Celje eslovè (27-30)

Tot i no jugar-se res, l'equip de Xavi Pascual ha aconseguit una victòria de prestigi a la pista de l’històric Celje, que ha quedat eliminat de la competició europea

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Tot i no jugar-se res, el Barça Borges ha aconseguit una victòria de prestigi a la pista de l’històric Celje. El conjunt de Xavi Pascual ha certificat la victòria (27-30) al segon temps.

El Barça Borges acaba la lligueta de grups de la Champions en tercera posició, just al darrera del Kiel i el Rhein Neckar Löwen i ja espera rival per als vuitens de final. L’equip blaugrana ha demostrat el seu bon estat de forma i ha aconseguit una victòria molt treballada.

El Celje, que es jugava la classificació, no ha pogut amb el Barça Borges i, tot i els esforços del porter Alilovic i els gols del jove Gasper Marluc, ha acabat perdent el partit contra un equip català que ha sabut gestionar rendes curtes, però constants.

A la segona meitat la igualtat ha predominat durant molts minuts, amb un Celje lluitador que intentava evitar que el Barça Borges s’escapés. L’última fogonada de Marguc (ha acabat amb 10 gols) ha servit per deixar l’emoció al màxim nivell (27-28), però dos gols de Rutenka al que va ser el seu equip durant quatre temporades han sentenciat amb el 27-30 final.

stats