Hoquei Herba Femení
Esports 18/03/2011

L’Egara rep al Polo amb la possibilitat d’assegurar-se una plaça al play-off pel títol

L’equip barceloní intentarà aprofitar l’enfrontament entre el Club de Campo i la Reial Societat per acostar-se una mica més al liderat

Oriol Malgosa
1 min

MatadeperaDiumenge s’enfrontaran els dos equips catalans més en forma de la lliga. L’Egara i el Polo es veuran les cares al Pla del Bon Aire a les 11 del matí amb l’objectiu de tancar la seva participació al play-off, les egarenques, i de situar-se en la segona posició, les de la diagonal. L’Egara és ara quart a la classificació amb sis punts i una victòria contra el Polo combinada amb una derrota del seu perseguidor, el Las Palmas, li atorgaria pràcticament el passi pel play-off. El CD Terrassa serà qui s’enfronti al Las Palmas en un partit que, pel que fa als punts, ni li va ni li ve. Tot i això, les vermelles l’aprofitaran per fer una bona posada a punt de cara la Copa de la Reina que tindrà lloc al seu club el cap de setmana vinent.

Al grup per evitar el descens, l’Atlètic vol deixar sentenciada la seva permanència a la categoria. L’equip de Xavi Galí és líder amb onze punts i s’enfrontarà al seu perseguidor, l’Alcalà, que en suma deu. Una victòria de l’equip terrassenc a Madrid li podria assegurar matemàticament la permanència. Aquesta seria una bona notícia també pel Júnior, que ara suma sis punts i podria retallar distàncies amb l’Alcalà. L’equip de Sant Cugat visitarà el Sardinero per sumar una victòria que també li serviria per passar a la lliga pel descens amb un bon grapat de punts, en cas de no aconseguir la segona plaça.

stats