Publicitat
Publicitat

Queden dues jornades de lliga regular

El Polo guanya el Club de Campo i entra de ple a la lluita per la primera posició de la lliga regular (4-3)

L’equip barceloní està a un sol punt de Club de Campo i Reial Societat, mentre que l’Egara ha perdut a casa amb el Terrassa i es complica el 'play-off'

El Polo ha estat l’únic dels primers quatre classificats que ha aconseguit la victòria. L’equip barceloní ha guanyat contra el líder, el Club de Campo, i ha reduït la distància amb l’equip madrileny i la Reial Societat a un sol punt. L’altre equip català en zona de play-off, en canvi, s’ha complicat la quarta posició. L’Egara ha perdut a casa contra un Terrassa que ja no té cap opció a la lliga per 3 gols a 5 i ha vist com Las Palmas s'ha situat només dos punts per sota. Les illenques han protagonitzat la sorpresa de la jornada en vèncer a domicili la Reial Societat per 0 a 1 i han posat emoció a les dues últimes jornades del campionat.

La setmana vinent, l’Egara tindrà la primera opció d’assegurar-se la plaça al play-off quan rebi la Reial Societat al Pla del Bon Aire. Les ratllades es veurien afavorides si el Polo guanyés el seu partit contra el Las Palmas a domicili. Per últim, el Terrassa, centrat a preparar la seva participació a la Copa d’Europa, viatjarà a Madrid per veure’s les cares amb el Club de Campo.

D’altra banda, l’Atlètic s’ha assegurat la permanència en vèncer per 6 a 1 el Sardinero. L’equip de Xavi Galí ha aconseguit així el seu objectiu una vegada va quedar fora de la lliga pel títol. L’altre equip català que lluita per quedar-se a la màxima divisió, el Júnior, ha vist augmentar les seves opcions de salvar-se per la via ràpida. Les de Sant Cugat han guanyat contra l’Ourense per 7 gols a 0 i han retallat a dos punts la distància amb l’Alcalà, que és segon.

La setmana vinent, el Júnior visitarà precisament l’equip andalús amb l'opció d’empatar-lo a punts i arribar a l’última jornada amb el gol average particular a favor i opcions de salvar-se directament. En aquest últim partit, les de Sant Cugat rebran a casa el Sardinero a qui l’Atlètic ha apallissat avui, mentre que l’Alcalà tindrà un partit molt més complicat a camp de l’Atlètic.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT