Hoquei Herba Femení
Esports 01/04/2011

El Polo pot acostar-se al liderat si guanya aquest cap de setmana al flamant campió de Copa, el Club de Campo

Egara i Terrassa s’enfrontaran en un derbi intranscendent per les vermelles que pot servir a les del Pla del Bon Aire per confirmar la seva presència al play-off

Oriol Malgosa
1 min
Carla Rebecchi del Club de Campo xuta davant la oposició d'una defensa de la Reial Societat.

MatadepederaUna vegada disputada la Copa de la Reina torna la competició de lliga a falta de tres jornades perquè acabi la fase regular. Amb el Club de Campo i la Reial Societat com a líders empatats a 11 punts, el Polo rep aquest diumenge l’equip madrileny amb la voluntat de retallar els tres punts de distància que el separen del capdavant de la classificació. A banda d’això, el Polo podria assegurar-se ja la plaça pel play-off al títol depenent del resultat del Las Palmas. El mateix li passa a l’Egara, que rep la visita d’un Terrassa que ja no té res en joc.

A la lliga per la permanència, l’Atlètic obtindrà la classificació matemàtica si guanya el seu partit contra el Sardinero. Les de Xavi Galí en tindrien prou sumant un empat per aconseguir el seu objectiu, sempre i quan el Júnior no guanyi davant l’Ourense. Per l’equip de Sant Cugat, aquesta és una jornada clau, ja que si aconsegueix la victòria seguiria amb opcions de salvar-se per la via ràpida i no haver de jugar la lliga per mantenir-se a la divisió d’honor.

stats