HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 02/04/2011

L’Atlètic supera el Polo (2-1) i jugarà la final de la Copa del Rei contra el Club de Campo

Jordi Carrera ha estat l’artífex de la classificació dels groc-i-negres amb dos gols de penal-córner

Oriol Malgosa
2 min
Jordi Carrera de l'Atlètic supera Àlex Fàbregas del Polo

MatadeperaLa semifinal entre Atlètic i Polo assegurava la presència d’un català a la final de demà i serà l’Atlètic qui tingui l’opció d’aixecar la copa i revalidar així el títol aconseguit l’any passat. L’equip de Can Salas ha guanyat per 2 gols a 1 al Polo en un partit on l’efectivitat en els penal-córner ha estat clau. Demà a les 12 es repetirà l’última final de copa: Atlètic-Club de Campo. L’equip de Xavi Arnau ha tingut moltes menys dificultats que els terrassencs per arribar a classificar-se. En el partit d’avui, els madrilenys s’han imposat al Complutense per 7 gols a 0.

L’Atlètic i el Polo s’han tornat a veure les cares en un partit que ha seguit la tònica dels últims enfrontaments entre els dos equips: joc molt igualat i penal-córner decisiu. Jordi Carrera ha avançat l’Atlètic a la primera meitat amb un llançament de penal i s’ha arribat al descans amb avantatge pels de Can Salas. Pau Quemada ha aconseguit empatar el resultat en el segon penal del que ha disposat, però a falta de 15 minuts l’Atlètic ha fet el cop definitiu.

Un penal mal sacat dels groc-i-negres li ha fet arribar la pilota a Jordi Carrera que ha entrat a l’àrea i ha marcat el definitiu 2 a 1 amb un fort xut. El Polo ha tingut opcions per empatar el partit als minuts finals. Totes les ocasions dels barcelonins han arribat de l’stick de Pau Quemada, que ha vist com Pol Garcia-Cascón desestimava els seus intents de marcar.

Demà a les 12 del migdia es disputarà la final, que serà transmesa en diferit pel canal Esport3 a partir de les 3 de la tarda. El partit pel tercer i quart lloc, que enfrontarà Polo i Complutense es jugarà a les 10 del matí.

stats