Hoquei Herba
Esports 01/04/2011

L’Atlètic i el Club de Campo, líders de la lliga, són els grans favorits per aixecar la Copa del Rei que comença al CD Terrassa

L’Atlètic, l’Egara i el Polo són a la mateixa banda del quadre, mentre que el Club de Campo ho té tot de cara per arribar a la final de diumenge

Oriol Malgosa
2 min
Miki Delàs va marcar el gol d'or en la final de l'any passat entre Atlètic i Club de Campo.

MatadeperaEl CD Terrassa acull de divendres a diumenge la 94a edició de la Copa del Rei d’hoquei herba. L’Atlètic, l’Egara, el Polo i el Terrassa seran els quatre equips catalans que hi prendran part, a més del Club de Campo, el Tenis, el Complutense i el Las Palmas. El sorteig ha deparat un quadre ben diferent per als dos favorits. D’una banda, el Club de Campo no es trobarà amb cap dels altres equips de play-off fins a una hipotètica final, mentre que l’Atlètic, l’Egara i el Polo tindran un camí molt més complicat per accedir a la final de diumenge a les 12 del migdia.

La competició donarà el tret de sortida a la una amb l’enfrontament entre el Polo i el Tenis de Santander. El conjunt d’Eduardo Fàbregas arriba a la Copa després d’empatar amb l’Atlètic la setmana passada, i amb Manel Terraza com a únic dubte per als quarts de final. Si guanyen, els barcelonins es veuran les cares a les semifinals amb el vencedor del gran derbi de la jornada entre l’Egara i l’Atlètic.

Ratllats i groc-i-negres protagonitzaran a partir de les 3 del migdia el partit més igualat dels quarts de final. L’equip de Ramon Rius afronta la Copa amb la tranquil·litat d’haver-se classificat ja per disputar el play-off al títol. Ramon Romeu serà una baixa important per als del Pla del Bon Aire, que difícilment deixaran repetir l’últim resultat que van cedir contra l’Atlètic, un dolorós 1 a 7. Els de Roger Pallarols són els vigents campions de la Copa i enguany s’han endut ja tres títols d'entitat menor. Aquest cap de setmana afrontaran el primer gran repte de la temporada com a caps de sèrie però amb uns rivals ben complicats.

A les 5 de la tarda començarà el partit entre el Club de Campo i el Las Palmas. L’equip canari, que té la baixa del seu tirador de penal córner, Toshio Aoki, no hauria de ser un gran escull per als madrilenys, que la setmana passada ja els van guanyar per 6 gols a 2. El vencedor d’aquest partit s’enfrontarà dissabte a les dues del migdia en semifinals al guanyador del partit entre el Terrassa i el Complutense. Els amfitrions jugaran a partir de les 7 de la tarda per intentar classificar-se per a la lluita per les medalles i fer un bon paper davant la seva afició per celebrar l’any del seu centenari. Nil Prat i Oriol Garreta són baixa pel conjunt de Marc Barrachina, que té totes les seves esperances dipositades en l’internacional Xavi Lleonart.

stats