Hoquei Herba Masculí
Esports 08/04/2011

Els equips afronten la ressaca copera amb el cap posat en l’última jornada de lliga

Passi el que passi diumenge l’ordre dels quatre primers classificats no es decidirà fins la setmana que ve, quan juguin Club de Campo-Atlètic i Polo-Egara

Oriol Malgosa
2 min
Els jugadors del RC Polo.

MatadeperaSi una cosa ha aconseguit el nou format de la lliga és que s’arribi a les últimes jornades amb tot per decidir en les primeres posicions. La Copa del Rei de la setmana passada va elevar la competició a un nivell del que ja no baixarà fins a final de temporada. A falta de dues jornades de lliga no només hi ha en joc l’ordre dels quatre primers classificats sinó que a més es decidirà qui serà el segon equip en aconseguir una plaça per l’Euro Hockey League de la temporada vinent.

El mes d’abril seguirà pujant d’intensitat amb l’arribada de l’EHL per Setmana Santa i arribarà a l’èxtasi amb la disputa del play-off les setmanes següents. De mentres, aquest cap de setmana els tres equips catalans de la primera lliga apuren l'última oportunitat de sumar punts abans de jugar els enfrontaments directes entre Club de Campo i Atlètic; i Polo i Egara, de la última jornada.

Aquest diumenge, l’Egara rep el Club de Campo en el que serà el partit de la jornada. El partit començarà a la una del migdia i podria servir als ratllats per augmentar al seu avantatge respecte el Polo en la lluita per la tercera plaça. Els barcelonins viatgen a les Canàries per sumar com a mínim un punt que els hi asseguri la plaça al play-off, i amb la voluntat d’aconseguir una victòria que els faci arribar a l’última jornada amb la tercera plaça en joc contra l’Egara. Per últim, l’Atlètic rep el Complutense en un partit que en cap cas li servirà per assgurar-se el liderat però sí que li podria rebaixar les seves opcions de cara l’última jornada contra el club de Campo.

A la lliga per la permanència, el Terrassa s’enfronta al cuer i podria deixar sentenciada la seva permanència depenent del resultat dels seus perseguidors. Els vermells es trobaran amb un Jolaseta necessitat de punts a partir d’1/4 d’una a Bilbao. Qui també necessita sumar és el Vallès, que s’enfronta amb el Tenis. Els de Quim Malgosa rebran a partir de 3/4 d’una un Tenis que en el partit d’anada els va guanyar als minuts finals.

stats