Hoquei Herba
Esports 27/02/2011

L’Atlètic revalida el Campionat de Catalunya en guanyar al Polo a la final per 2 a 1

Pere Castelló i Inyaki Freixa, pels groc-i-negres, i Pau Quemada, pels barcelonins, han estat els golejadors d’un partit que el Polo ha acabat jugant amb vuit jugadors

Oriol Malgosa
L'Atlètic de Terrassa celebra el Campionat de Catalunya.

MatadeperaL’Atlètic de Terrassa ha aixecat el seu divuitè títol del Campionat de Catalunya després de superar el RC Polo en la final que s’ha celebrat a Les Pedritxes. L’equip de Roger Pallarols ha aconseguit així el tercer títol en un mes, després que en les últimes setmanes s’hagi coronat també com a campió de Catalunya i d’Espanya d’hoquei sala.

L’Atlètic s’ha avançat en el marcador amb un gol de Pere Castelló al minut 7 de joc, però el Polo ha aconseguit equilibrar el resultat en el segon quart amb un gol de penal de Pau Quemada. A falta de tres minuts per la mitja part, Inyaki Freixa ha aprofitat una bona passada de Sergi Enrique per marcar el definitiu 2 a 1.

Tots dos equips han tingut opcions per marcar en els dos últims quarts, però ha estat l’Atlètic qui s’ha acostat més a la porteria rival. En els últims minuts de joc, l’equip barceloní ha acabat jugant amb tres jugadors menys a causa de les expulsions temporals de Kiko, Àlex Fàbregas i Pau Quemada.

L’Egara, que ahir va perdre en les semifinals contra l’Atlètic als shoot-outs, ha aconseguit la medalla de bronze davant del Barça. Els ratllats han tingut l’encert que els va faltar ahir en els u contra u amb el porter per acabar guanyant un partit que havia acabat amb empat a 2.