Hoquei Sala
Esports 11/02/2011

El Campionat d’Espanya d’hoquei sala dóna el tret de sortida a Matadepera amb tres participants catalans

Els finalistes de l’any passat, Atlètic i Club de Campo, han quedat enquadrats al grup de la mort juntament amb el Las Palmas de Gran Canaria i el Complutense

Oriol Malgosa
2 min
L'Atlètic fent el crit abans de la Campionat de Catalunya.

MatadeperaAvui ha començat el Campionat d’Espanya d’hoquei sala que diumenge coronarà el campió estatal de la modalitat al pavelló municipal de Matadepera. Atlètic, Egara i Terrassa són els tres representants catalans que lluitaran per fer-se un lloc a les semifinals de dissabte a la tarda.

El conjunt de Roger Pallarols, actual campió de Catalunya, no ho tindrà fàcil per accedir a la lluita per les medalles, ja que té com a rivals de grup al Club de Campo, el seu botxí en la final de la temporada passada, i dos altres equips molt potents com són el Ciudad de Las Palmas i el Complutense.

Els primers partits del dia d’avui ja han deixat palesa la competitivitat del grup A i s’han resolt per resultats molt ajustats: l’Atlètic ha guanyat 2 a 0 als canaris, mentre que el Club de Campo s’ha imposat 4 a 3 en el derbi madrileny. Es groc-i-negres intentaran segellar la seva classificació per semifinals guanyant al Club de Campo avui a les 6 de la tarda. L’Atlètic tancarà la fase de grups demà a les 10 contra el Complutense.

Al grup B, Egara i Terrassa no han de tenir, a priori, tants problemes per classificar-se entre els dos primers. Atlético San Sebastian i Sardinero, que ha entrat a última hora per la renúncia del Barrocas, seran els rivals dels equips terrassencs. L’Egara ja ha obtingut els seus dos primers punts en vèncer els donostiarres per 2 gols a 1. El Terrassa, per la seva banda, s’ha imposat als càntabres per 3 a 2 a l’últim minut. Vermells i ratllats es veuran les cares a les 7 de la tarda en el segon partit de grup. Els de Ramon Rius jugaran la tercera jornada demà a les 11 contra el Sardinero, mentre que els amfitrions jugaran a la una contra l’Atlético San Sebastián.

En l’apartat femení, Egara i Terrassa han començat a Santander la disputa del títol espanyol. El Terrassa, recent proclamat campió de Catalunya, està al grup A amb el Sardinero, l’SPV 51 i el Covadonga. L’Egara, per la seva banda, està al grup B juntament amb Club de Campo, Jolaseta i Las Palmas de Gran Canaria. Demà a la tarda es jugaran les semifinals i diumenge al matí es decidiran les medalles.

stats