HOQUEI HERBA
Esports 28/03/2011

L’Atlètic empata amb el Polo però continua líder de la lliga amb els mateixos punts que el Club de Campo

L'Egara guanya el Complutense 0-2 a domicili i es classifica per al 'play-off' al títol a falta de dues jornades

Oriol Malgosa
1 min
Roc Oliva intenta superar Pau Quemada.

MatadeperaEl repartiment de punts entre el Polo i l'Atlètic no va servir a cap dels dos equips per aconseguir els seus objectius, però ha permès als barcelonins acostar-se una mica més a la classificació matemàtica per al play-off, i als groc-i-negres, continuar líders. Roc Oliva va avançar l'Atlètic després d'una gran jugada de Marc Torrente just abans de la mitja part, però Gabi Dabanch va marcar l'empat de penal a les acaballes del partit. A falta de dues jornades perquè s'acabi la lliga regular, l'Atlètic continua primer a la classificació gràcies al goal average particular amb el Club de Campo. Els de Xavi Arnau van aprofitar-se de la relliscada dels groc-i-negres per guanyar Las Palmas (6-2) i empatar a punts els terrassencs.

La bona notícia de la jornada va ser la victòria de l'Egara contra el Complutense per 2 a 0. Els de Ramon Rius van sumar així dos punts que els asseguren una plaça al play-off. Javi García i Pepe Romeu van ser els golejadors d'un Egara que divendres s'enfrontarà a l'Atlètic en els quarts de final de la Copa del Rei.

A la lluita per la permanència, el Terrassa va fer un pas important per aconseguir la permanència en guanyar el Pozuelo a domicili. Els de Marc Barrachina van remuntar als minuts finals per acabar guanyant per 1 a 2 i continuar líders amb 11 punts, els mateixos que el Tenis. El Vallès, en canvi, va patir la remuntada del Benalmádena a Málaga. Els de Quim Malgosa van arribar a la mitja part guanyant per 2 a 1 però els locals van capgirar el marcador amb dos gols de penal i deixen el filial penúltim, amb 6 punts.

stats