HOQUEI HERBA FEMENÍ
Esports 20/03/2011

L’Egara guanya el Polo per la mínima i l’empata a punts

L'Atlètic empata però continua primer de la lliga per la permanència, on el Júnior guanya i segueix amb opcions de salvar-se per la via directa

Oriol Malgosa
1 min
Les jugadores de l'Atlètic i de l'Alcalà es disputen una pilota.

MatadeperaEls quatre equips que ocupen la zona de play-off s’han enfrontat entre ells amb dues victòries per la mínima dels equips perseguidors. En la lluita per la tercera posició l’Egara s’ha fet fort a casa i ha obtingut un resultat que li permet empatar a punts amb l’equip barceloní. Aquest resultat deixa l’Egara i el Polo en la tercera i la quarta posició amb vuit punts, tres menys el Club de Campo i la Reial Societat, que ha aconseguit vèncer les madrilenyes. El CD Terrassa, per la seva banda, ha perdut també per 0 a 1 contra el Las Palmas i continua últim amb zero punts. La setmana vinent, l’equip de les Pedritxes albergarà la Copa de la Reina.

Bons resultats dels dos equips catalans que lluiten per la permanència. L’Atlètic ha empatat a 2 casa del seu perseguidor, l’Alcalà, i continua líder amb un punt d’avantatge sobre les andaluses. El partit d’avui entre Alcalà i Atlètic és un dels partits de quarts de final que es jugaran divendres vinent a la Copa de la Reina. L’empat entre els dos equips de la zona noble ha afavorit el Júnior, que ha sumat una victòria que li permet seguir somiant. L’equip de Sant Cugat ha guanyat 0 a 1 al Sardinero i s’ha acostat a tres punts de l’Alcalà, una distància salvable a falta de tres jornades per l’acabament d’aquesta fase.

stats