Hoquei Patins
Esports 01/11/2011

El Barça i el Noia guanyen i aprofiten l'empat de Liceo i Vic per compartir el lideratge de l'OK Lliga

Els blaugranes derroten l'Igualada (5-2) i els de Sant Sadurní superen el Vendrell (3-2). L'empat de gallecs i osonencs situa un quàdruple empat a la classificació

Els jugadors del Vic Ordóñez i Carles Grau (porter)

BarcelonaEl Barça i el Noia no han desaprofitat l'oportunitat de reenganxar-se al capdavant de la classificació de l'OK Lliga. Tots dos conjunts han guanyat en la jornada intersetmanal –coincidint amb la festivitat de Tots Sants– i han aprofitat l'empat del Liceo i el Vic, el dilluns, per situa un quàdruple empat a la màxima categoria d'hoquei patins.

El Barça ha superat aquest dimarts l'Igualada per un contundent 5 a 2. Els blaugranes han dominat el partit i s'han alçat amb el triomf gràcies als gols de 'Mia' Ordeig (2), Marc Gual, Marc Torra i Reinaldo García; mentre els visitants tan sols han anotat dues dianes per mitjà de Marc Navarro i el capità Eduard Fernández.

D'altra banda, el Noia Freixenet ha derrotat el Moritz Vendrell (3-2). Ha estat un partit intens, que no s'ha resolt fins als darrers minuts. Francesc Bargalló, amb dos gols, ha avançat els locals. Però l'equip del Baix Penedès ha pogut empatar gràcies a les dianes de Xavi Costa i Eloi Albesa. Tanmateix, Aleix Esteller, a cinc minuts pel final, ha certificat la victòria dels de Sant Sadurní.

Barça i Noia comparteixen el lideratge amb el Coinasa Liceo i el Roncato Patí Vic, dos clubs que aquest dilluns van empatar (3-3) en el partit avançat de la jornada. Els gols de Josep Lamas i Ricardo Barreiros avançaven els gallecs. Però al segon temps, dues dianes de Lucas Ordoñez i un gol de Jordi Carbó capgirava el marcador. Finalment, un altre gol de Josep Lamas a falta de 3 minuts pel final situava l'empat definitiu, i deixava tots dos conjunts amb 7 punts a la classificació després de tres jornades.

Monjos i Vilanova Mopesa han disputat el partit més atractiu de tota la jornada, que ha acabat amb un resultat de 5 a 6 pels vilanovins. L'inici ha estat elèctric, amb un gol del local Ros i el visitant Gil en només 5 minuts. Després, Càceres, Moreno i Ros han donat un avantatge de 4 a 1 per l'equip que entrena Toni Aranda. Tanmateix, el CP Monjos no ha sabut gestionar aquest avantatge, i ha vist com el conjunt del Garraf donava la volta al marcador amb dos gols de Creus, un de González i un altres de Gil. Oleguer ha pogut empatar pels locals, a falta de 4 minuts, però en un final a cara o creu, la moneda ha caigut del costat visitant gràcies a una falta directa transformada per Pedro González.

El Shum Maçanet s'ha imposat al Voltregà (2-0) amb els gols de Jordi Bartres i Rubén Fernández. I el Sather Blanes ha guanyat a domicili el Calafell (0-1) amb un solitari gol de Grasas.

L'últim partit de la jornada ha enfrontat el Tecnol Reus i l'Enrile Pas Alcoi, amb victòria contundent dels del Baix Camp per 6 a 1. Els gols locals els han anotat Adroher (2), Marín (2), Casanovas i Molet. Mentre Baieli ha fet el gol del conjunt visitant.