Hoquei patins
Esports 23/05/2012

El duel entre Barça i Oliveirense obrirà el torneig de la Copa d'Europa d'hoquei patins (20 h)

La primera jornada la completarà l'enfrontament entre el Reus Deportiu i Amatori Lodi, l'equip amfitrió (22 h)

Efe
1 min
Marc Torra celebrant un gol

BarcelonaLa localitat italiana de Lodi acull des d'aquest dijous i fins diumenge la fase final de la 47 ª edició de la Copa d'Europa d'hoquei sobre patins, amb el Liceu, actual campió, i el FC Barcelona, amb 19 títols, com a màxims favorits.

El pavelló PalaCastellotti de Lodi, reformat per l'ocasió, acollirà la gran cita europea d'aquest esport, amb un atractiu duel entre l'Oliveirense portuguès i el flamant campió de lliga espanyola, el Barça, és la primera jornada.

La trobada entre portuguesos i catalans obrirà el torneig (20.00 hores). Tots dos conjunt buscaran un lloc per les semifinals.

Els barcelonista arriben a aquesta final a vuit al complet, amb el capità Borregán, que va anunciar el seu adéu fa pocs dies, i amb Panadero, que es va recuperar a temps de les seves malalties en un dit.

La primera jornada la completarà l'enfrontament entre el Reus Deportiu i Amatori Lodi, l'equip amfitrió, en un partit sense precedents en què tot està en l'aire, encara que els catalans tenen molta experiència en aquest tipus de tornejos, ja que han alçat set vegades el títol.

Els reusencs arriben al torneig imbatuts de la fase regular, mentre que els locals han de remuntar molt per veure en el seu palmarès títols europeus –una Recopa el 1994 i una Copa CERS en 1987.

Dijous, 24:

Oliveirense-Barcelona (20 h)

Reus Deportiu-Amatori Lodi (Ita) ( 22 h)

Divendres, 25:

Candelaria (Por)-Coinasa Liceo (19.15 h)

Benfica Lisboa (Por)-Valdagno (Ita) (21.15 h)

Dissabte, 26:

Semifinales (horari per determinar)

Diumenge, 27:

Final (18 h)

stats