Hoquei Patins
Esports 30/09/2012

El Barça no té pietat del Noia (6-1) i es proclama campió de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins

Els blaugranes, que havien derrotat el Noia 1-3 a l'anada a l'Ateneu Agrícola, han dominat el partit de tornada al Palau i s'enduen el primer títol oficial de la temporada

El Barça, campió de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins

BarcelonaEl Barça ha revalidat el títol de campió de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, després de derrotar amb contundència el Noia al Palau Blaugrana (6-1). Els blaugranes ja havien superat el Noia 1-3 en el partit d'anada a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní i, després de dominar el segon partit, s'han acabat enduent el primer títol oficial de la temporada amb un global de 9-2.

Panadero ha obert el marcador al minut 4 i entre ell i Reinaldo han ampliat l'avantatge per marxar al descans amb un còmode 3-0. A la represa, i amb tot ja decidit, dos gols més de Pablo Álvarez i un de Marc Torra han arrodonit la golejada. Toni Seró ha pogut fer el gol de l'honor pel Noia a sis minuts del final.

Amb la d'enguany, ja és la sisena Supercopa d'Espanya que guanya la secció d'hoquei patins del Barça.