OK Lliga
Esports 14/05/2012

El Barça recupera el títol de l'OK Lliga

L'equip blaugrana supera el Calafell (7-4) i suma el seu 24è títol de la competició en un partit que 1.025 espectadors han vist en directe al Palau Blaugrana

à. G.
Euforia blaugrana després d'aconseguir el títol

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins ha superat el Calafell (7-4) al Palau Blaugrana i s'ha proclamat campió de l'OK Lliga quan encara queden tres jornades per disputar. L'equip blaugrana ha sumat el seu 24è títol de la competició en un partit que 1.025 espectadors han vist en directe.

El Calafell ha començat el partit amb un joc molt ben estructurat i l'equip que entrena Gaby Cairo no ho ha tingut fàcil per controlar l'enfrontament. Pablo Álvarez (minut 6) ha estrenat el marcador, però Marc Coy (minut 8) ha trigat poc en aconseguir igualar-lo gràcies a un penal.

L'entrada de Marc Gual ha revitalitzat el joc de l'equip blaugrana, que ha sabut marcar tres gols abans d'arribar al descans. Beto Borregán (minut 13), Xavier Barroso (minut 18) i Marc Gual (minut 24) han estat els autors dels gols.

El Barça, que ha tingut el suport del president Sandro Rosell des de la llotja, ha sabut gestionar la renda de tres gols en la segona meitat, quan el Calafell s'ha vist obligat a prendre més riscos i els dos equips han intercanviat gols.

Reinaldo García ha anotat el cinquè gol del Barça, que als pocs minuts ha encaixat el segon del Calafell en una acció de Marc Coy (minut 34). Marc Torra, el màxim golejador del Barça, ha augmentat la renda local (minut 38), però Marc Coy ha sumat el seu tercer (minut 44) i quart gol (minut 47) de la nit. Beto Borregán (minut 49) ha anotat el definitiu 7-4 amb el qual el Palau Blaugrana ha començat a celebrar el títol.

El Barça, que del 24 al 27 de maig disputarà la Final a Vuit de la Lliga de Campions a Lodi (Itàlia), tancarà l'OK Lliga jugant contra el Tecnol Reus (campió de la temporada passada), el Liceo i el Noia Freixenet.