Hoquei Patins
Esports 08/01/2012

El Barça pateix a Calafell per aconseguir els tres punts i el lideratge en solitari (1-3)

Els locals s'han avançat i han tingut ocasions per empatar el partit al descans, però els blaugranes han aconseguit la victòria i es mantindran una setmana més líders

BarcelonaEl Barça ha tingut més problemes dels previstos per derrotar el Calafell en el primer partit de l'OK Lliga després de l'aturada nadalenca (1-3). I és que el conjunt local s'ha avançat al primer temps i ha tingut ocasions per empatar el partit al descans. Però la victòria ha caigut del costat culer, que ja suma 28 punts després de les 10 primeres jornades i es mantindrà una setmana més com a líder en solitari de la competició.

Als deu minuts de partit, Coy avançava el Calafell, però Torra empatava el partit (17'). Amb 1-1 s'arribava al descans. A la represa, el Barça ha pogut marcar dos gols per mitjà d'Álvarez (27') i Reinaldo (44'). Tanmateix, els locals han disposat d'ocasions per empatar el partit a dos, abans que Reinaldo acabés sentenciant l'enfrontament.

Aquest dissabte s'ha disputat el gruix de la 10a jornada. El Blanes ha hagut de remuntar per derrotar el Vic (2-1). Els osonencs s'han avançat amb una diana de Lucas Ordóñez, però immediatament després Lluís Teixidó ha igualat el partit. Al segon temps, Ridaura ha acabat marcant el segon gol per als locals.

L'Igualada ha pogut superar el Voltregà (3-4) en un enfrontament amb molta alternança al marcador i que s'ha resolt a favor dels de l'Anoia amb un gol de falta directa de Rocasalbas a falta de 35 segons. Juli Anguita (2) i Jaume Molas han estat els autors de les dianes locals, mentre Eduard Fernández i Rocasalbas han marcat dos gols cadascun.

D'altra banda, el Vendrell no s'ha deixat sorprendre a la seva pista i s'ha emportat la victòria contra el Vilanova (5-3). Els del Garraf han pogut avançar-se a l'inici del partit, però els locals han capgirat el marcador i ja no han deixat d'anar per davant en el partit. Les tres dianes de Francesc Gil no han estat suficients per contrarestar els gols de Xavier Costa (2), Eloi Albesa i Cristian Rodríguez (2).

Mentre el Monjos s'ha endut els tres punts de la seva visita a Maçanet (2-4). El conjunt local s'ha avançat dues vegades a l'electrònic, amb les dianes de Joan Castañé i David Plaza, però els visitants han acabat alçant-se amb el triomf gràcies a l'efectivitat de David Ros (2), Sebastià Moreno Márquez i David Cáceres.

Aquest diumenge, el Noia ha aconseguit la victòria a la pista de l'Alcoi per 3-4. Malgrat que els locals s'han avançat amb un gol de Lucas Martínez, els de Sant Sadurní han capgirat el marcador amb els gols d'Eloi Mitjans i Joan Feixas (3). Juan José López García ha marcat els altres dos gols pels d'Alcoi.

La 10a jornada es tancarà dimarts amb l'enfrontament entre el Reus i el Liceo (20.00).