Hoquei Patins
Esports 03/03/2013

Un gol d'or de Barroso a la pròrroga permet el Vendrell endur-se la seva primera Copa del Rei (3-4)

Els vendrellencs han derrotat en una final molt intensa un Reus que guanyava per 3-1 a manca de dos minuts pel final del temps reglamentari

Jordi Graell
El Moritz Vendrell, campió de la Copa del Rei d'hoquei patins

OviedoEl Moritz Vendrell ha guanyat la Copa del Rei d'hoquei patins després de superar al Reus Deportiu a la pròrroga, on un gol d'or de Barroso ha establert el 3-4 definitiu que permet els vendrellencs sumar el segon títol de la seva història, després de la Copa del Príncep obtinguda fa quatre anys.

En els primers minuts, els homes de Guillem Cabestany han volgut portar la iniciativa enfront un Reus que s'ha limitat a defensar-se en aquests primers compassos. Al minut 5, el Vendrell ha tingut la primera oportunitat per avançar-se des del punt de penal, però Jepi Selva l'ha enviat directament a fora.

Els dos equips han notat el cansament d'aquests dies i el poc descans dels partits d'ahir, i semblava que s'arribaria a la mitja part sense gols. A tres minuts pel descans, Adroher ha realitzat una gran assistència per Casanovas que aquest ha enviat al travesser, però un atent Xavi Rubio ha caçat el rebot i ha posat l'1-0 al marcador, amb el qual s'ha arribat a la mitja part.

Només començar la segona part, un cacau des de fora l'àrea de Jepi Selva ha restablert les taules en el marcador, però cinc minuts després Marín s'ha inventat una genialitat que feia pujar a l'electrònic el segon gol reusenc. A partir d'aquest moment, els vendrellencs han posat setge a la porteria de Trabal, però una vegada i una altra el porter osonenc ha evitat l'empat , i a manca de sis minuts pel final una gran jugada individual de Joan Salvat semblava sentenciar el partit pel conjunt del Baix Camp amb el 3-1.

En els últims minuts, amb més cor que cap, els vendrellencs han intentat anotar a la desesperada i finalment han obtingut recompensa amb dos gols de Xavi Costa (que ha acabat estant designat com a MVP de la Copa), enviant d'aquesta manera el partit a la pròrroga.

I finalment, en el temps extra, en una arrencada per la banda Xavi Barroso ha engaltat un xut potent que ha tocat el pal i s'acabava colant per la porteria sense que Guillem Trabal pogués fer res per evitar-ho, establint d'aquesta manera el marcador final de 3-4.