Hoquei Patins
Esports 05/04/2013

El Blanes rep un Vendrell sense Jepi Selva

Els altres dos partits destacats de la 22a jornada de l'OK Lliga són el Liceo-Vic i el duel per la Lliga Europea entre el Noia i el Reus

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl duel entre el Muralla Òptica Blanes i el Moritz Vendrell és el partit que obre la 22a jornada de l'OK Lliga, en l'únic enfrontament de la jornada avançat a divendres. Els blanencs buscaran sumar tres punts que els permeti allunyar-se del descens i començar a mirar cap a Europa, mentre que el Vendrell, després de conèixer que serà l'amfitrió de la final a quatre de la Copa de la CERS, intentarà aconseguir la victòria per consolidar la tercera posició. Tot i això, Guillem Cabestany no podrà comptar amb el màxim golejador de l'equip, Jepi Selva, ja que el davanter encara no s'ha recuperat de la lesió muscular produïda amb la selecció espanyola durant la Copa de les Nacions.

Pel que fa a la jornada de dissabte, on es concentra el gruix de la jornada, destaca la prova de foc que tindrà el líder Liceo contra el Vic, i també el partit entre el Noia Freixenet i el Reus Deportiu, ja que hi ha en joc una plaça per la Lliga Europea de l'any vinent. La resta de partits que es jugaran demà també tenen força transcendència, ja que hi ha un duel de la zona baixa entre el Fergo Aisa Sant Feliu i el Lloret; el Barça- SHUM Maçanet, en què els blaugranes intentaran aprofitar una possible relliscada del Liceo; i un altre duel europeu, en aquest cas per ser a la Copa de la CERS, entre l'Igualada i el RDI Vilanova.

Finalment, diumenge es disputaran els dos últims partits de la jornada entre l'ICG Software Lleida i el Calafell Tot l'Any i entre l'Enrile PAS Alcoi i el Voltregà.

stats