Esports 17/05/2012

Beto Borregán: "Que em retirin la samarreta és massa per a mi"

El davanter del Barça d'hoquei patins anuncia la seva retirada a final de temporada i espera acabar la carrera al Barça amb una altra Copa d'Europa al seu palmarès

D.r. Jover
1 min
Beto Borregán ha anunciat que es retira a final de temporada / ÀLEX CAPARRÓS / FCB

BarcelonaBeto Borregan ha decidit posar punt i final a la seva trajectòria esportiva un cop acabi l'actual temporada. El jugador català, que farà 35 anys el proper mes d'agost, ha donat les gràcies a tothom per l'afecte que li han mostrat i ha explicat que el moment més important de la seva carrera serà quan "pengin la meva samarreta al Palau".

"Un dels jugadors que més m'ha marcat és el Negro Páez. Va ser un referent per a mi quan vaig arribar al primer equip", ha dit Borregán. "L'equip sense mi també funciona, no faig falta. Volia deixar-ho sent un dels referents i al més amunt possible", ha confessat.

El president, Sandro Rosell, ha confirmat que el club li retirarà la samarreta –la primera d'un jugador d'hoquei– i després passarà a treballar a les oficines del Barça, tal com va fer David Barrufet un cop es va retirar. "És la manera amb la qual el club vol acomiadar els seus grans jugadors i la manera com m'agrada que es faci", ha dit Rosell, que ha elogiat la valentia de Borregan de prendre aquesta decisió. "No és fàcil retirar-se a temps, i la seva grandesa és que les coses difícils també les fa fàcils".

"L'homenatge a Borregán està pensat un cop acabi la temporada, potser a l'inici de la temporada vinent", ha comentat el president del Barça. "És el Kubala de l'hoquei patins", ha dit Rosell, mentre que Borregan li ha replicat en un to simpàtic: "Tampoc ens passem!".

stats