HOQUEI PATINS
Esports 17/03/2018

El Benfica acaba amb el somni europeu del CP Voltregà femení (5-4)

Tot i anar al descans amb un marcador favorable d'1-3, les amfitriones s'han acabat imposant

A. N.
El CP Voltregà guanya el Benfica a semifinals i somia en defensar la corona europea

BarcelonaEl CP Voltregà s'ha quedat sense el somni de poder revalidar el títol a la lliga europea d'hoquei sobre patins després de caure derrotat (5-4) davant el Benfica, el conjunt amfitrió de la 'final four'. Les catalanes, entrenades per l'exjugador del Barça Beto Borregán, han anat la majoria del matx per davant, però un gol a tres minuts del final de Macarena Astorga ha significat el 5-4 definitiu.

El resultat final ha estat una autèntica galleda d'aigua freda per a un Voltregà que havia aconseguit arribar al descans amb el marcador favorable d'1-3 després d'haver capgirat un 1-0 inicial de les portugueses al minut 2 de partit. A la segona meitat, el conjunt local ha escurçat distàncies (2-3) davant un Voltregà més defensiu i especulatiu que ha contestat, però, amb el 2-4, obra de Berta Tarrida, que ha firmat un 'hat trick'. Semblava que les catalanes tenien el matx sota control però les locals, esperonades per la seva gent, han aconseguit empatar el partit i, a dos minuts del final, ha arribat el 5-4 definitiu.

El rival del Benfica serà l'Hostelcur Gijón, que ha derrotat per 4-7 l'Stuart HCM portuguès. La final es jugarà aquest diumenge a les 18.00 al pavelló del Benfica a Lisboa.