Hoquei Patins
Esports 21/10/2012

L'Alcoi sorprèn el Barça amb un gol de Carlos Pérez a l'últim minut (5-4)

Els blaugranes han anat a remolc durant tot el partit i el Coinasa Liceo es converteix en el nou líder de l'OK Lliga per 'gol average'

Reinaldo García, en una imatge d'arxiu FCBARCELONA.CAT

BarcelonaFeia 7 mesos que la secció del Barça d'hoquei patins no perdia un partit de Lliga, i aquest diumeng ha tornat a ensopegar. Ha estat una derrota sorprenent a la pista de l'Alcoi, un dels conjunts més modestos de la categoria, i que fa tot just una setmana havia caigut per 13 a 2 a la pista del Liceo de la Corunya. Precisament és l'equip gallec qui ara encapçala la classificació de l'OK Lliga per 'gol average', empatat a punts amb el Vic i el Vendrell.

Els blaugranes han anat sempre a remolc del partit, on els locals s'han avançat per mitjà de López i Carlos Pérez. Marc Torra, de penal, ha pogut retallar distàncies abans del descans. A la represa han continuat els gols, sobretot en un últim tram frenètic. Pérez ha tornat a marcar per l'Alcoi al minut 40, i Gual ha retallat distàncies un minut després (3-2, minut 41).

A partir d'aquí el partit ha embogit. Al minut 47, Carlos López situava el 4 a 2 que semblava sentenciar el marcador. Però dues dianes consecutives de Mia Ordeig han posat l'empat a 4, que semblava definitiu. Tanmateix, Carlos Pérez, al límit del temps, ha marcat el 5 a 4 definitiu i ha consumat la derrota blaugrana.

La 3a jornada

El Club Patí Vic no ha donat opcions al Tecnol Reus Deportiu (3-0) en el partit que ha obert la jornada de dissabte a l'OK Lliga. Els de Ferran Pujalte han encarrilat aviat el partit, gràcies a un gol de Cristian Rodríguez només començar el matx. Carbó, amb un xut llunyà, ha ampliat l'avantatge per als locals. El porter Trabal ha fet un parell de bones intervencions per evitar un marcador més ampli abans del descans, però no ha pogut impedir que Titi Roca, després d'un rebot en un penal aturat a Rocasalbas, fes el 3-0 definitiu. Cap dels dos equips ha aconseguit marcar en els segons 25 minuts.

D'altra banda, el Lloret no ha pogut evitar la derrota contra el Liceo Coinasa (4-6), que es manté líder invicte. Toni Pérez (2), Bargalló (2), Josep Lamas (1), Lucas (1) han marcat els gols dels visitants.

L'Igualada Hoquei Club ha guanyat 3-4 a la pista del Fergo Aisa Sant Feliu de Codines. Els igualadins han començat per davant en el marcador gràcies al gol de Sergi Pla al primer minut de partit. El mateix Pla ha fet dos gols més per destrossar els locals al minut 12. Vila ha retallat distàncies per als locals, però Oriol Vives ha tornat a posar tres per sobre els Cesc Monclús. Després del descans, dos gols de Tirso han posat emoció a un partit que ha acabat amb 3-4 i que deixa el Sant Feliu de Codines 14è sense puntuar.

El CP Voltregà ha derrotat 2-0 l'ICG Software Lleida, cuer. Pexti Armengol i Jordi Romeu han estat els autors dels gols locals.

El CP Calafell Tot l'Any ha remuntat tres gols al CE Noia Freixenet per empatar 3-3 en un partit emocionant fins al final. El Noia s'ha avançat primer amb un gol d'Amor i ha aconseguit marxar al descans amb avantatge de 0-1. A la represa, novament Amor ha marcat dos gols consecutius per 0-3. Els locals, però, s'han refet i han capgirat el resultat gràcies als gols de Marc Vergés, David Ros i Romeu.

El CE Moritz Vendrel ha guanyat 4-6 a la pista del SHUM Grupo Maestre Maçanet. Els de Guillem Cabestany ja dominaven per 1-4 al descans i han sabut mantenir l'avantatge per sumar tres punts que els situen cinquens a la classificació i deixen el Maçanet en zona de descens i zero punts.

Jugat divendres, Vilanova Mopesa 3-2 Òptima Muralla Blanes HCF.

Diumenge a les 12h, tancarà la tercera jornada l'Enrile PAS Alcoi-Barça.