HOQUEI PATINS
Esports 25/02/2011

El Vic supera la baixa de Titi Roca i s'imposa a un Moritz Vendrell molt combatiu (3-2)

El Roncato Pati Vic ha assolit les semifinals de la Copa del Rei en un partit que en els darrers minuts ha estat marcat per les males decisions arbitrals

David Jover
2 min
Jordi Garcia, en una acció defensiva

BarcelonaEl Vic ha certificat aquesta nit el seu passi a les semifinals -jugarà contra el Reus aquest dissabte a les 22h (Esport3)- superant el Moritz Vendrell per 3-2, que també ha fet mèrits per donar la sorpresa en el darrer partit dels quarts de final.

El matx s'ha decidit en el segon temps, quan els de Quim López han sabut jugar millor i primer Miquel Masoliver, en una gran jugada d'equip, ha situat el 2-1 en el 31' i a les acaballes López, en xut que ha sorprès Freixas ha sentenciat el partit amb el 3-1. A falta d'un minut Cristian Rodríguez, gràcies a un penal polèmic, ha retallat distàncies amb el 3-2 definitiu.

En el primer temps el partit va ser molt travat. Cap dels dos equips va gaudir de gaire ocasions i aquest tipus de joc va beneficiar el Moritz Vendrell que s'ha avançat al 9' mitjançant un gol de Cristian Rodríguez que ha superat Freixas. El Vic ha patit en excés i més després de la lesió del seu capità Titi Roca, que amb un cop a l'espatlla ha hagut d'abandonar el partit. Tot i així, una gran jugada de Romà Bancells ha empatar el matx (1-1) al 17'.

Així doncs, el Vic s'enfrontarà al Reus en la segona semifinal d'aquest dissabte i fa que no hi hagi hagut sorpreses en aquests quarts de final. L'altra semifinal la disputaran el Barça i el Liceo (22h).

Fitxa tècnica

3 - Roncato Patí Vic: Freixas, Ordóñez, López, Bancells, Titi Roca -cinc inicial- Carbó, Masoliver, Pla

1 - Moritz Vendrell: Grau, Albesa, Julivert, C. Rodríguez i Jordi García -cinc inicial- Borja, Esteva, Pena, Ll.Ferrer

Gols: 0-1 Rodríguez (9'), 1-1 Bancells (17'), 2-1 Masoliver (31'), 3-1 López (45'), 3-2 Rodríguez (49')

stats