Hoquei patins
Esports 21/05/2011

El Coinasa Liceo remunta i s'emporta la Copa d'Europa contra el Tecnol Reus (7-4)

Els del Baix Camp han tingut un 3-0 a favor a la primera meitat, però els gallecs han donat la volta al marcador amb 6 gols consecutius; per acabar-se imposant 7-4

Els jugadors del Liceo celebren el títol de campions d'Europa 2011.

BarcelonaEl Coinasa Liceo ha guanyat la Copa d'Europa d'hoquei patins. Els gallecs han derrotat el Tecnol Reus Deportiu després de remuntar un 3-0 inicial pels del Baix Camp, amb sis dianes consecutives per acabar imposant-se per 7-4. Un resultat que ha significat el 5è títol pel Liceo.

El Reus s'ha avançat a la primera part i ha aconseguit un avantatge de 3-0 als 15 minuts de partit, gràcies als gols de Lamas (en pròpia porteria), Raül Marín i Albert Casanoves. Però el Liceo ha pogut donar la volta al marcador. Les dianes de Pablito Álvarez, Jordi Bargalló i Ricardo Barreiro han empatat la final pel Liceo, situant un 3-3 al marcador amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa els gallecs han mantingut la seva superioritat i han aconseguit donar la volta al marcador gràcies al gols de Pablito Álvarez (2) i Ricardo Barreiros. El Reus, a falta de 2 minuts, ha posat emoció al partit, però a la següent jugada, de nou Álvarez ha marcat (7-4) i ha sentenciat el partit i la Copa d'Europa pel Liceo.