Hoquei patins
Esports 02/02/2012

El president del CP Vic: "Potser organitzarem la Copa del Rei quan es jugui amb un altre nom"

Miquel Altimiras, que recorda que els seus aficionats són independentistes, explica la renúncia a organitzar la propera edició de la Copa del Rei d'hoquei patins

Ara
1 min
La notícia del Marca del 2 de febrer de 2012 sobre el CP Vic.

BarcelonaMiquel Altimiras, president del CP Vic, va comentar dimarts la renúncia a organitzar la propera edició de la Copa del Rei en la presentació de la Copa Generalitat de la Federació Catalana de Patinatge.

Segon publica el 'Marca', Altimiras va fer les declaracions següents: "Potser organitzarem la Copa del Rei quan es jugui amb un altre nom". "Els nostres aficionats i simpatitzants són fonamentalment independentistes", va assegurar el president del CP Vic. El diari esportiu recorda "el gir independentista" de l'Ajuntament de Vic.

Altimiras va voler deixar clar dimarts que "el CP Vic i el Roncato Patí Vic sempre estem al costat de tots els clubs de l'Associació de Clubs d'Hoquei. Nosaltres hem renunciat a l'organització pel fet que a la resta de clubs els ha semblat que era el millor per a tot l'hoquei". Segons Altimiras, "tenim una associació forta i hem de confiar del tot en ella. Estem al seu costat".

El Club Patí Vic va renunciar a organitzar la propera edició de la Copa del Rei. El motiu, segons va explicar el club, va ser la petició formal per part del plenari de l'Associació de Clubs d'Hoquei, que estava en desacord amb la forma en què s'havia produït aquesta designació.

stats