Hoquei Patins
Esports 26/04/2013

Dues batzegades permeten el Barça derrotar un gran Reus (5-3)

Tot i que els reusencs han aconseguit igualar un 3-0, el Barça ha decidit el partit en un minut màgic i es situa provisionalment a tres punts del Liceo

Jordi Graell

BarcelonaEl Barça ha guanyat el Reus Deportiu per 5-3 en el partit que obria la 24a jornada de l'OK Lliga. En el clàssic per excel·lència de l'hoquei patins català els blaugranes han vist com els reusencs els aconseguien igualar un 3-0, però gràcies a dos gols consecutius a manca de deu minuts pel final els homes de Ricard Muñoz posen pressió al líder Liceo (que rep demà la visita del Moritz Vendrell) col·locant-se a només tres punts dels gallecs.

El Barça ha saltat a la pista conscient de la importància del partit i en només quinze minuts ja anava guanyant per 3-0 gràcies a un gol de Marc Gual i dos de Sergi Panadero. Els blaugranes jugaven a plaer contra un Reus que només es limitava a defensar-se i tot apuntava que caurien més gols per part dels locals. Tot i això, un penal transformat per Albert Casanovas ha canviat totalment el rumb del partit, ja que amb el gol els reusencs han despertat i han començat a estirar les línies.

Fruit d'això, Ricard Muñoz ha demanat un temps mort per demanar calma als seus jugadors, ja que el matx s'estava convertint en un partit d'anada i tornada. Tot i així, el partit ha seguit desenvolupant-se amb una gran intensitat i finalment poc abans del descans el Reus ha aconseguit situar-se un gol per sota gràcies a una bona definició de Marc Ollé.

A la segona part ha continuat la mateixa tònica i al minut 31 el Reus ha aconseguit empatar gràcies a un bon gol de Raúl Marín. Tot i l'empat, el conjunt del Baix Camp no s'ha donat per satisfet i ha disposat de grans oportunitats per avançar-se, però ha topat una vegada i una altra amb un immens Aitor Egurrola. Fins i tot el Reus ha disposat d'un penal favorable (tot i que la jugada ha començat fora de l'àrea), però Egurrola ha aconseguit aturar-li a Casanovas en aquesta ocasió.

Finalment el Barça ha aconseguit resoldre el partit a manca de deu minuts pel final gràcies a un gol de Mia Ordeig i a un gol de Marc Torra de penal discutible, i tot i que els reusencs ho han intentat fins al final, no han pogut eixugar la distància.