Hoquei patins
Esports 18/10/2011

Esport3 emetrà cada dilluns a les nou del vespre el partit de la jornada de l'OK Lliga

La lliga comptarà cada jornada amb un partit televisat en obert després de l'acord signat entre la Federació espanyola, els equips de l'OK Lliga i les televisions

Ara
1 min
El Liceo-Reus d'aquesta nit no ha pogut decidir el campió

BarcelonaLa temporada d'hoquei patins comença aquest proper divendres dia 21 d'octubre amb la disputa de la Supercopa entre Barça i Reus, i cada jornada de Lliga, a més d'aques partit, els espectadors podran gaudir d'un partit en obert. Serà els dilluns a les nou del vespre, i l'emetran tant Esport3 com Teledeporte.

L'acord signat entre la Federació espanyola de patinatge, l'Associació d'equips de l'OK Lliga i Televisió de Catalunya i RTVE també donarà cobertura als partits de Copa del Rei. A més, al descans de cada partit s'oferirà un resum dels partits disputats durant el cap de setmana. El primer partit de lliga emès serà el del dilluns 24, entre Noia Freixenet i CP Voltregà.

Finalment, l'acord també assegurà que la web de la Federació espanyola de patinatge farà un seguiment en directe de tots els partits, a més de diverses millores tècniques i una infografia pròpia pels partits retransmesos.

stats