HOQUEI PATINS
Esports 05/07/2013

Jaume Molas és el tercer fitxatge de l’Igualada HC

Després de tota una carrera esportiva amb el Voltregà, Molas ocuparà la baixa de Marçal Casadevall, que se’n va al Taradell de Nacional Catalana per motius laborals

Jordi Graell
1 min
Jaume Molas / IGUALADA HC

BarcelonaAquest divendres ha estat presentat com a nou jugador de l’Igualada HC Jaume Molas, que es converteix d’aquesta manera en el tercer fitxatge del club igualadí. Molas, de 27 anys, ha realitzat gairebé la totalitat de la seva carrera a les files del Voltregà, l’equip del seu poble, excepte una temporada en què va jugar al Tordera. D’aquesta manera, el jugador osonenc ocuparà la vacant deixada per Marçal Casadevall, que per motius laborals ha hagut de renunciar a l’OK Lliga i jugarà la propera temporada al Taradell de Nacional Catalana, la tercera categoria de l’hoquei patins estatal.

Després de les incorporacions de Joan Muntané, Jassel Oller i el mateix Molas, i les renovacions del porter Elagi Deitg i d’Oriol Vives, l’Igualada espera concretar en els propers dies la continuïtat del capità Ton Baliu, Sergi Pla i el porter Albert Povedano per donar gairebé per tancada la plantilla de la temporada vinent.

stats