HOQUEI
Esports 11/02/2015

El Vic goleja el Cafè Crem Calafell Tot l'Any i consolida la tercera posició de l'OK Lliga (5-1)

En el partit que tancava la vintena jornada de l'OK Lliga, els vigatans s'han desfet d'un Calafell que ja veu el descens a cinc punts i deixen el Voltregà, quart, a vuit punts

Jordi Graell
El Vic celebra un dels gols del partit / FEP

BarcelonaEl Vic ha golejat per 5-1 el Cafè Crem Calafell Tot l'Any en el partit que tancava la vintena jornada de l'OK Lliga. Els calafellencs han plantat cara a la primera part, però han topat amb un Carles Grau molt segur sota pals i un penal inexistent que Mia Ordeig ha aprofitat per posar per davant els homes de Ferran Pujalte. Poc després, Titi Roca aconseguia el segon gol local amb una bona jugada col·lectiva i poc abans del descans David Arellano ha evitat el 3-0 aturant un penal a Cristian Rodríguez.

Un tercer gol que ha arribat tot just començar la segona part amb una diana de David Torres. Malgrat que els visitants semblava que despertaven amb un gol de Ferran Rosa -que poc abans havia topat en un penal amb Grau- el conjunt osonenc ha contestat a continuació amb un gol de Roger Presas que ha caigut com un gerro d'aigua freda per les aspiracions dels de Sergi Macià, sobretot després que Grau tornés a aparèixer per aturar una falta directa a Pol Pàmies.

Finalment, després que Ordeig enviés una pilota al pal, Jordi Burgaya ha tancat la golejada als instants finals. Un triomf que consolida el Vic en la tercera posició i que allunya de nou el quart classificat a vuit punts després de la derrota del Voltregà a Reus. Per la seva banda, el Calafell veu com ja només té el descens a cinc punts, tot i que partir d'ara té un calendari més favorable.