Hoquei patins
Esports 20/03/2011

El Sather Blanes fa història i es classifica per la Final 8 de la Lliga Europea d'hoquei patins

El Blanes passa com a segon del grup B, darrera el Barça. El Reus és a punt de fer-ho al grup A, a falta d'una jornada; com Noia i Vic, al grup C

Redacció
1 min
El blaugrana Sergi Panadero celebra el triomf del seu equip davant  el Tecnol Reus Deportiu.

BarcelonaEl Blanes ha aconseguit aquest dissabte classificar-se, per primera vegada en la seva història, per a la final a vuit de la Lliga Europea. L'equip que entrena Ramon Benito ha empatat a zero a la pista del Saint Omer francès, però ha aconseguit el bitllet gràcies a la victòria del Barça a la pista italiana del Follonica.

D'aquesta manera, el grup B ha acabat amb el Barça com a primer classificat -ja havia aconseguit matemàticament aquesta posició de privilegi fa unes setmanes- i el Blanes, segon; quan encara falta una jornada per acabar la lligueta.

D'altra banda, al grup A, el Reus Deportiu també s'ha assegurat el passi a la fase final del campionat després de guanyar el Gèneve per un contundent 7-1. Aquest resultat, combinat amb la derrota del Liceo a la pista de l'Infoplus Bassano (6-4) fa que la primera posició del grup s'acabi decidint a l'última jornada, quan els del Baix Camp jugaran contra els italians.

En canvi, al grup C, el Vic va caure a la pista del Viareggio italià (3-1), un resultat que complica el passi a la final dels osonencs, que s'ho jugaran tot a l'última jornada, a casa, contra el Noia, que va perdre 5-3 a la pista portuguesa del Candelaria.

stats