HOQUEI PATINS
Esports 26/01/2011

El Barça Sorli Discau mesura forces contra el Liceo en la Copa Continental

Els actuals campions de la Lliga Europea i de la Copa de la CERS, ara segon i tercer de l'OK Lliga, s'enfronten a La Casilla de Bilbao (20 hores)

Redacció
1 min
El Barça Sorli Discau s'enfrontarà al Vilanova.

BarcelonaBilbao recupera avui l'hoquei sobre patins d'elit després de molts anys d'absència amb la disputa a La Casilla (20 hores) de la Copa Continental, un torneig en què mesuren forces el Barça Sorli Discau i el Coinasa Liceo, actuals campions de la Lliga Europea i de la Copa de la CERS.

El partit l'organitza la Federació Basca de Patinatge, amb motiu del seu 25è aniversari i amb la intenció de promocionar l'especialitat en una zona en què aquest esport no ha tingut rellevància en les últimes dècades.

Barça Sorli Discau i Liceo, segon i tercer de l'OK Lliga per darrere del líder, el Tecnol Reus Deportiu, s'enfrontaran dues setmanes i mitja després de la victòria blaugrana a Riazor, un resultat que, sumat a d'altres de les últimes setmanes, ha reforçat la moral del conjunt blaugrana.

Tot el contrari que li passa al conjunt gallec, a qui aquesta derrota i la posterior a Tenerife l'han allunyat de la primera plaça de la taula, que ocupava en solitari jornades enrere.

Avui, el Barça lluitarà per un nou títol en una competició que ja ha conquerit anteriorment en 15 ocasions, el triple de les que l'ha guanyat el Liceo, un total de 5. L'únic precedent d'aquest partit en aquest torneig es remunta a 1987, quan encara es denominava Supercopa d'Europa. Llavors es va imposar el Liceo en una eliminatòria a doble partit després d'empatar en l'anada a 4 a Barcelona i guanyar per 4-1 en la tornada a la Corunya.

stats