COPA DEL REI HOQUEI PATINS
Esports 24/02/2011

Liceu i Reus, principals favorits a succeir el Vic a la Copa del Rei d'hoquei patins

Avui comença la 68a edició de la Copa del Rei d'Hoquei Patins a Blanes que reuneix els vuit primers classificats de l'OK lliga en l'equador de la competició

Redacció
2 min
El Vic després de guanyar la Copa del Rei de l'any passat

BarcelonaEl Coinasa Liceo i el Reus Deportiu parteixen com a principals aspirants a succeir el Roncato Vic, campió de les últimes edicions de la Copa del Rei, en la 68a edició de la citada competició que comença avui a Blanes.

La cita reuneix els vuit primers classificats de l'OK lliga en l'equador de la competició, que estrenaran la nova Ciutat Esportiva de Blanes, fet que brinda al club amfitrió l'ocasió de celebrar sense estar-se de res el seu cinquantè aniversari.

La competició l'obriran avui, a les 18:00 hores, el Barcelona Sorli Discau i el CP Vilanova. El tècnic barcelonista, Ferran Pujalte, va explicat que el seu equip afronta la competició "amb mentalitat guanyadora" i espera que es vegi la millor versió del Barça "amb ambició i caràcter".

Josep Lluís Delriu, entrenador del Vilanova, ha comentat que malgrat la irregularitat dels blaugrana, el Barça "segueix sent un dels millors equips del món", però confia en la bona dinàmica del seu equip que es troba "molt bé" tant en el pla físic com en el mental.

El segon quart de final el disputaran el Coinasa Liceo i l'equip local, el Sather Blanes, un partit que començarà a les 20:00 hores.

Carlos Gil, responsable tècnic dels corunyesos, ha advertit sobre el potencial del Blanes. En general, el tècnic és de l'opinió que aquesta competició pot ser "la més oberta" dels últims anys.

El tècnic del Blanes, Ramón Benito, s'ha tret tota la pressió en assegurar que el gran favorit és el Liceo, encara que ha admès que el seu equip s'ha mostrat molt competitiu com a local.

Divendres es disputaran els altres dos partits de quarts de final. En el primer enfrontament (19:30 hores), el Reus Deportiu jugarà contra el Noia Freixenet.

Els reusencs són favorits, encara que poden acusar l'escassetat de la seva plantilla, tal com ha reconegut el seu tècnic, Alejandro Domínguez.

Ferran López, l'entrenador del Noia, confia que el seu equip rendeixi al seu millor nivell i ha assegurat que disposa d'una plantilla que sempre "es multiplica en aquestes cites".

L'últim quart de final (21:30) el disputaran el Roncato Patí Vic i el Moritz Vendrell. El Vic, campió de les dues últimes edicions, es troba en un gran moment de joc. "Tenim la pressió i l'obligació de guanyar", ha assumit el seu entrenador, Quim López.

Davant hi haurà el Vendrell, l'equip revelació de la temporada. El seu entrenador, Guillem Cabestany, ha admès que classificar-se per a la Copa del Rei "supera les expectatives" creades, però arribat el moment el seu equip "competirà al màxim".

Les semifinals es disputaran dissabte, mentre que la gran final de la competició es jugarà diumenge a les 15:30 hores.

stats