HOQUEI PATINS: COPA DEL REI
Esports 01/03/2012

El Liceo goleja el Vendrell i accedeix a les semifinals (8-3)

El Moritz no pot amb l’efectivitat del conjunt de Carlos Gil i diu adéu a la Copa del Rei, competició que jugava per segona vegada a la seva història

El Moritz Vendrell no ha pogut en cap moment amb el Liceo

BarcelonaEl Liceo de La Corunya ha deixat ben clar aquest dijous a Vilanova que és un dels grans favorits per endur-se la Copa del Rei. Els gallecs, molt superiors durant tot el partit, han començat a marcar el camí del triomf en els primers minuts de partit amb dos gols de Miras.

Després d'uns minuts de desconcert el Moritz Vendrell ha tornat a reaccionar i amb un gol de Cristian Rodríguez al minut 10 ha retallat distàncies. Però en menys de dos minuts els homes de Carlos Gil han tornat a donar un cop d'autoritat sobre el Vendrell i dos gols de Barreiros han situat el 4-1 al marcador. Aquest resultat no ha fet baixar els braços al Moritz i Toni Sánchez ha fet el 4-2 amb el que s'ha arribat al descans.

En el segon temps el Liceo ha fet el cinquè gràcies a Josep Lamas (5-2) i han sentenciat un partit en el qual els homes de Guillem Cabestany han errat fins a tres penals. La gran actuació de Malián, el porter del Liceo, ha estat una de les claus del triomf del conjunt gallec, que s'enfrontarà al Noia Freixenet aquest dissabte en el primer partit de les semifinals.

En els darrers minuts de partit el Vendrell ho ha intentat, però ha estat de nou el Liceo qui ha colpejat mitjançat Barreiros, que ha fet el seu tercer gol al minut 43 (6-2). Instants després Josep Lamas ha fet el 7-2 i ha emmudit els seguidors del Moritz Vendrell que per acabar-ho d'adobar han vist com Barreiros ha fet el 8-2. El jugador portuguès, amb 4 gols, ha estat el millor d'un partit que ha finalitzat amb un gol de Toni Sánchez, preciós, a falta de dos minuts (8-3).

Fitxa Tècnica:

8- Liceo Coinasa: Malián, E. Lamas, Miras, Pascual, J. Lamas -cinc inicial- Barreiros, Toni Pérez, Bargalló.

3- Moritz Vendrell: Molina, C. Rodríguez, A. Rodríguez, Costa, Ruiz -cinc inicial- Esteva, Eloi Albesa, Toni Sánchez, Ferrer.

Gols: 1-0 Miras (3'), 2-0 Miras (p) (5'), 2-1 C. Rodríguez (p) (10'), 3-1 Barreiros (13'), 4-1 Barreiros (15'), 4-2 Toni Sánchez (23'), 5-2 Lamas (32'), 6-2 Barreiros (43'), 7-2 Lamas (44'), 8-2 Barreiros (46'), 8-3 Toni Sánchez (48').

Targetes blaves: Albesa (20') i Bargalló (23')