HOQUEI PATINS
Esports 26/02/2015

El Liceo liquida el Cerceda amb una gran arrencada (8-1)

Els homes de Carlos Gil s'enfrontaran a semifinals amb el guanyador del Vic-Moritz Vendrell, que es jugarà a continuació

Jordi Graell
El Liceo ha golejat el Cerceda (8-1)

BlanesEl Liceo ha golejat per 8-1 el Hockey Global Cerceda i d'aquesta manera els homes de Carlos Gil s'han convertit en el primer semifinalista de la Copa del Rei d'hoquei patins que s'està disputant a Blanes. Tres gols en només cinc minuts de partit de Josep Lamas, Toni Pérez i Jordi Bargalló han deixat tocat un Cerceda que només ha pogut eixugar el marcador des del punt de penal, gràcies a una definició impecable de Joan Grasas, i que ha trobat a faltar un desaparegut Martín Payero, que s'ha quedat sense anotar tot i disposar de dues faltes directes que li ha aturat Valentín Grimalt.

Abans del descans, Oriol Vives i César Carballeira han ampliat un avantatge que podria haver estat més ampli si Toni Pérez no hagués topat amb Willy Domínguez en un penal. A la segona part, menys intensa, també han anotat Jordi Bargalló mitjançant una pena màxima i Edu Lamas -que era l'únic jugador del Liceo que quedava per marcar- ha transformat una falta directa exquisida. Ja a les acaballes, Vives ha anotat el 8-1 definitiu. El rival del conjunt gallec a semifinals sortirà de l'enfrontament entre el Vic i el Moritz Vendrell, que es disputarà a continuació.