HOQUEI PATINS
Esports 10/11/2012

El Reus surt golejat de la pista del Benfica (7-1) i el Noia no passa de l'empat a casa (2-2)

La jornada pels equips catalans a la Lliga Europea no ha estat prolífica. A la Copa Cers, en canvi, quatre triomfs i tan sols una derrota, la del Maçanet

Ara
1 min

BarcelonaEl Reus Deportiu ha caigut per un clar 7-1 a la pista del Benfica portuguès en la primera jornada de la Lliga Europea d'hoquei patins. L'inici dels reusencs no ha estat el desitjat i a partir d'ara no es poden permetre el luxe de perdre més partits amb un resultat en contra tan elevat. D'altra banda el Noia Freixenet tan sols ha pogut empatar 2 gols davant el Saint Omer francès, un rival que a priori era inferior als catalans. En la jornada de divendres el Barça i l'Igualada van empatar a un gol.

Pel que fa a la Copa CERS els resultats han estat més que satisfactoris. Destaca la pallissa del Vic a la pista del Weil suís per 0-10 i el gran triomf del Vilanova contra el Saint Brieuc francès per 9-4. També han aconseguit la victòria el Vendrell per 0-3 a la pista del Darmstadt alemany i el Blanes a casa contra el Coutras. L'única derrota de la jornada ha estat la del Shum Maçanet, que ha perdut per un ajustat 4-3 a la pista del Herringen alemany.

Només guanya el Voltregà

A banda de la jornada europea, també s'han disputat tres partits de l'OK Lliga. Els sis equips que no disputen competició continental han jugat aquest dissabte. El Voltregà segueix amb la seva bona línia i ha superat per un clar 3-0 l'Alcoi. Els osonecs segueixen sent la segona millor defensa de la Lliga amb tan sols 13 gols rebuts. Els altres dos partits de la jornada han estat el Lloret-Sant Feliu i el Calafell-Lleida que han finalitzat amb empat a tres gols.

stats