HOQUEI PATINS
Esports 19/02/2011

Torna la competició europea a l'hoquei amb un Liceo-Reus decisiu

Els dos primers classificats de l'OK Lliga es veuen les cares també a Europa tot i que les posicions són al revés. A Europa mana el Reus i a competició domèstica el Liceo

David Jover
1 min
El Noia s'emporta el duel català en la màxima competició europea.

BarcelonaTorna la lliga europea d'hoquei després de gairebé un mes d'absència. A més, ho fa amb un plat fort. El Liceo-Reus és un dels millors partits que es veurà aquesta jornada (18 h.) i pot decidir la primera plaça del grup en cas de victòria catalana. En l'enfrontament a Reus els catalans van superar els gallecs per 6-3, a la primera jornada.

En cas de victòria, el Reus, que actualment té nou punts, en sumaria 12 i deixaria el Liceo amb tan sols sis punts i el goal-average particular a favor.

El Vic, a sumar per passar

Un dels equips que més necessita la victòria aquesta tarda (19.30 h.) és el Club Patí Vic. Els vigatans ocupen actualment la darrera posició a la taula amb tres punts. De vèncer el Candelària, combinat amb un bon resultat del Noia davant el Viareggio (19.30 h.), el Club Patí se situaria segon i estaria molt a prop de poder aconseguir una plaça per la Final a vuit. El Noia, que és líder amb sis punts, depèn d'ell mateix per quedar primer.

El Barça vol rematar la feina

Si el Barça Sorli Discau s'imposa al Saint-Omer (19 h.) s'assegurarà la primera plaça del grup B. Els de Ferran Pujalte no han de tenir gaire dificultats amb el conjunt francès, que ocupa la darrera posició del grup amb zero punts. D'altra banda, al CH Patí Blanes tan sols li val la victòria davant del Follonica (20 h.) per gairebé assegurar la segona plaça del grup. Si vencen, trauran tres punts als italians i, a més, tindran el goal-average a favor.

stats