Hoquei Patins
Esports 19/12/2010

Golejades de Reus i Barça a la segona jornada de la Lliga Europea

El Reus guanya 2-14 al camp del Ginebra i el Barça supera per un clar 9-0 al Follonica. Blanes, Noia, Vic també guanyen. A la Copa Cers, el Lloret goleja 10-0 el Hern Bay.

Redacció
1 min

BarcelonaEl Reus no va tenir cap contemplació amb el Ginebra. Aquest resultat situa els reusencs com a líders de grup. Tot i haver anat en autocar a Ginebra l'equip no ho ha notat gens i ben aviat ja ha encarrilat el matx. Raül Marin, amb quatre gols, i Jordi Molet, amb tres, el màxims golejadors del partit.

Els gols de Marc Torra (3) i Adroher (3) van ser claus en l'àmplia victòria del conjunt blaugrana davant el Follonica. El partit va ser més fàcil de l'esperat i a mida que avançava el partit els italians es van venir avall i van acabar encaixant una pallissa.

El Blanes va sumar la seva primera victòria de la temporada a Europa a l'imporsar-se al Saint Omer francès. Tot i ser molt superiors, els gironins, que han tingut en Jepi Selva el seu millor home, no han sabut matar el partit i ha estat Alex l'encarregat de situar el 3-2 final després d'un xut des de mig camp de Selva.

Pel que fa al Noia, ha sumat els tres punts davant el Candelària (4-3), en un partit igualadíssim que s'ha resolt a deu segons del final gràcies a un gol de Feixas. Els de Sant Sadurní han dominat el partit, però els portuguesos han sigut un rival molt competitiu.

El Vic no va patir massa davant el Viareggio italià i va guanyar per 4-2. Dos gols de Borja López, un de Romà Bancells i un del capità Titi Roca decideixen el partit i sumen els tres primers punts a la Lligueta.

stats