Hoquei patins
Esports 21/04/2012

Lodi acollirà la fase final de la Lliga Europea d'hoquei patins

La competició, que es disputa entre els vuit millors equips del continent, es jugarà al 'Palazetto Piermarinai' del 24 i el 27 de maig

Efe
1 min

BarcelonaLa ciutat italiana de Lodi acollirà la fase final de la Lliga Europea d'hoquei sobre patins, entre el 24 i el 27 de maig, segons que ha informat el Comitè Europeu d'Hoquei sobre Patins (CERH).

La competició, que es disputa entre els vuit millors equips del continent, es jugarà al 'Palazetto Piermarinai', amb capacitat per més de 2.600 espectadors, i el ASDH Amatori Lodi exercirà d'amfitrió.

En la fase final participaran tres equips representants de l'OK Lliga: Barça, Coinasa Liceu i Tecnol Reus. El negre-i-vermells obriran la fase final enfrontant-se dijous (amb horari encara per confirmar) als amfitrions.

Després del Reus, el Barça buscarà accedir a la semifinal en el seu partit contra l'Oliveirense. En cas de victòria, Reus i Barça es veurien les cares en la semifinal.

En l'altre costat del quadre, que es resoldrà divendres (i també amb els horaris encara per confirmar), el Benfica s'enfrontarà a l'Hoquei Valdagno i tancarà la jornada el Coinasa Liceu contra el Candelaria. Les semifinals es jugaran dissabte i la final diumenge.

stats