Hoquei Patins
Esports 27/05/2013

Marc Torra apareix als últims minuts per donar emoció a l’OK Lliga (4-2)

El Barça derrota el Liceo i es col·loca a tres punts del liderat a dues jornades pel final del campionat abans d’afrontar la final a quatre de la Lliga Europea

Jordi Graell

BarcelonaEn el partit que tancava la 28a jornada de l’OK Lliga, el Barça ha derrotat el Coinasa Liceo per 4-2 gràcies a dos gols de falta directa de Marc Torra en els últims minuts, en un duel intens com els últims que han protagonitzat aquests dos equips. D’aquesta manera, els homes de Ricard Muñoz (de qui unes hores abans del partit s’ha conegut la notícia de la seva renovació) han evitat que el Liceo es proclamés campió aquesta mateixa nit i es col·loquen a tres punts dels gallecs a manca de dues jornades pel final del campionat.

El partit ha començat mogut des de bon principi, ja que al minut 4 Sergi Panadero ha vist com li anul·laven un gol per rematar des del terra. Els blaugranes, però, conscients de la importància de la victòria, han seguit pressionant en busca del gol i només dos minuts després Mia Ordeig ha aprofitat una gran assistència de Marc Torra per inaugurar el marcador. El mateix Torra s’ha inventat poc després una gran jugada individual, però ha topat amb la resposta de Xavi Malián.

Tot i l’allau d’ocasions locals, el Liceo no s’ha deixat intimidar i també ha posat a prova la porteria de Sergio Fernández amb accions individuals de Matías Pascual i Jordi Bargalló. El mateix Bargalló ha tingut l’opció d’empatar el partit des del punt de penal, però ha estavellat la pilota al pal. Uns minuts després un altre penal favorable a favor dels homes de Carlos Gil, en aquest cas executat per Toni Pérez, ha aconseguit restablir les taules al marcador.

El conjunt gallec s’anava carregant poc a poc de faltes, fet que ha obligat a Carlos Gil a demanar calma als seus homes, però abans del descans ja han comès la desena, tot i que Marc Torra no ha pogut transformar la falta directa corresponent. Quan semblava que ja no passaria res més abans d’anar als vestidors, Lucas Ordoñez ha vist una targeta blava rigorosa, però en la falta directa ha tornat a emergir la figura de Malián per aturar el llançament a Pablo Álvarez.

La segona part ha començat igual de moguda que la primera, tot i que en aquesta ocasió Toni Pérez no ha pogut superar Sergio Fernández des del punt de penal. I del possible 1-2 s’ha passat al 2-1 en una jugada desgraciada pels gallecs, ja que Xavi Malián s’ha introduït la pilota cap a dins la porteria després de rebotar contra la tanca. Josep Lamas ha tingut una gran ocasió per tornar a empatar el partit ràpidament, però Sergi Fernández ha aconseguit aturar-li la falta directa.

Novament de falta directa el Liceo ha tingut l’opció d’empatar el partit i Lucas Ordoñez ha situat l’empat a dos. Finalment, en uns últims minuts molt tensos amb targetes per cada banda (fins i tot una vermella) ha aparegut Marc Torra amb dos golassos de falta directa per establir el 4-2 definitiu.