Hoquei Patins
Esports 12/10/2013

El Moritz Vendrell oblida la Supercopa amb un triomf convincent en el derbi amb el Calafell (1-6)

Els vendrellencs s'han imposat a casa de l'etern rival i es situen com a líders provisionals de l'OK Lliga en una jornada en què també compleixen el Barça, el Reus i el Vic

Jordi Graell

BarcelonaEl Moritz Vendrell s'ha imposat amb comoditat per 1-6 en el derbi de màxima rivalitat amb el Calafell Tot l'Any i es situa com a líder provisional de la primera jornada de l'OK Lliga, a l'espera del Vilanova- Noia Freixenet de dimarts. Els vendrellencs han deixat encarrilat el partit a la primera part gràcies a un 'hat trick' de Sergi Miras i tot i que els locals han intentat reaccionar a la segona part, els homes de Guillem Cabestany han aconseguit fins i tot ampliar el marcador.

Pel que fa a la resta de partits disputats aquest dissabte, el Barça també ha obtingut un triomf contundent a la pista del Voltregà per 4-8, mentre que Vic i Reus han solucionat els seus partits amb més dificultats, per 3-2 contra el Liceo en el cas dels vigatans i per 2-4 a Tordera per part reusenca. La primera jornada de l'OK Lliga es completarà aquest dimarts amb el Vilanova- Noia Freixenet, mentre que el Monbus Igualada- Cerceda queda ajornat fins al 29 d'octubre.