Hoquei Patins
Esports 11/05/2013

El Moritz Vendrell acompanyarà el Vic a la final de la Copa de la CERS (4-6)

Els vendrellencs han derrotat en un gran partit d'hoquei patins el Bassano italià i estaran a la final que es disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Moritz Vendrell ha derrotat el Bassano en la segona semifinal de la Copa de la CERS per 4-6 i d'aquesta manera el conjunt amfitrió acompanyarà a la final (diumenge a les 12 h, Esport 3) el Vic, que en l'altra semifinal es va desfer del Vilanova per un contundent 1-6.

En una primera part molt moguda, els vendrellencs s'han avançat en el marcador amb dos gols de Xavi Barroso i Eloi Albesa de falta directa. Tot i això, l'entrada en pista de Federico Ambrosio ha revolucionat els italians, ja que el mateix Ambrosio ha anotat dos gols de manera consecutiva per restablir les taules al marcador.

Abans del descans, el Vendrell ha intentar marxar amb avantatge en el marcador, però tant Xavi Costa com Jepi Selva veien com els seus gols eren contestats ràpidament pel Bassano, que amb dos dianes de Gastón de Oro han establert el 4-4 amb què s'ha arribat al descans. Tot i això, els protagonistes de la primera part han estat els àrbitres, ja que tant el públic local com els jugadors del Bassano han intentat posar-los sota pressió en tot moment.

Només començar la segona part, els homes de Guillem Cabestany han tornat a escapar-se en el marcador gràcies a un gol de penal de Xavi Costa i un de Xavi Barroso. Els italians no s'han rendit, i en els últims minuts han posat setge a la porteria vendrellenca, però llavors ha emergit la figura de Roger Molina, que no ha concedit cap gol més i acabat convertint-se en l'heroi vendrellenc.

stats