Hoquei Patins
Esports 02/11/2012

El Moritz Vendrell rep el Voltregà (20 h) en un dels duels destacats de la sisena jornada de l'OK Lliga

Aquest cap de setmana també destaquen la visita del CP Vic a la pista del Noia Freixenet i el duel de la zona baixa entre el Software Lleida i el Lloret

Ara
1 min
Una imatge d'arxiu d'un partit entre el CE Noia i el CP Vic

BarcelonaEl Moritz Vendrell, que dimecres va patir la primera derrota de la temporada contra el Reus (5-3), rep el CP Voltregà, que entre setmana va superar 2-1 el Fergo Aisa Sant Feliu de Codines. El partit es jugarà a les 20.00 hores al Pavelló del Vendrell.

L'enfrontament entre el Vic, tercer classificat, i el Noia, novè, a l'Ateneu (19.30 h) també és un dels duels destacats del cap de setmana. L'equip que entrena Ferran López només ha sumat a casa, on s'està mostrant molt fort. Va guanyar 4-2 al Lloret en la segona jornada i 3-2 al Vilanova Mopesa. L'últim desplaçament del Club Patí Vic va ser al Vendrell i va acabar 4-4.

Després de trencar una ratxa de tres derrotes consecutives contra l'Igualada HC (7-4) dimecres, el CH Lloret visita la pista del Software Lleida, que va sumar un valuós triomf a Alcoi contra l'Enrile PAS (1-2) i va confirmar la bona ratxa de dues victòries seguides. El conjunt d'Albert Folguera rebrà el Lloret diumenge (12 h) al pavelló municipal Onze de Setembre.

La resta de partits de la jornada són:

Divendres

21.00 h: Òptica Muralla Blanes HCF - Reus Deportiu

Dissabte

16.00 h: FC Barcelona - CP Vilanova Mopesa

19.00 h: Fergo Aisa Sant Feliu de Codines - Enrile PAS Alcoi

20.00 h: Liceo Coinasa HC - SHUM Grupo Maestre

Diumenge

12.30 h: Igualada HC - CP Calafell Tot l'Any

stats