HOQUEI PATINS
Esports 22/02/2015

Marc Navarro dóna la victòria al Vilafranca Capital del Vi en el derbi a la pista del Noia Freixenet (2-3)

En el partit que tancava la 22a jornada de l'OK Lliga, un gol a tres segons pel final permet respirar els vilafranquins i deixa el Noia a sis punts del descens

Jordi Graell

BarcelonaEl Vilafranca Capital del Vi s'ha imposat per 2-3 en el derbi altpenedesenc de l'OK Lliga a la pista del Noia Freixenet gràcies a un gol in extremis de Marc Navarro. A la primera part dos gols de Francesc Bargalló –el primer de penal– han posat per davant un Noia que també ha enviat una bola al pal mitjançant Aleix Esteller, mentre que pels visitants només ha estat capaç d'anotar Roger Rocasalbas.

A banda de la curta distància en el marcador, els dos equips s'han anat carregant de faltes i al segon temps la pilota aturada ha agafat protagonisme però sense encert, ja que el porter local Luis Gil ha aturat dues faltes directes a Caldú i Rocasalbas i el visitant Gerard Camps ha aturat una directa a Bargalló. S'ha arribat als últims minuts, doncs, amb el partit encara obert i finalment els de Jordi Garcia s'han acabat emportant el partit gràcies a les dianes de Caldú i Navarro, aquest a tres segons pel final quan semblava que l'empat ja era inamovible. Amb la victòria, el Vilafranca es situa a només un punt de les places europees de CERS, mentre que els de Ferran López ja només veuen la zona de descens a sis punts.