Copa Esports Penedès
Esports 24/09/2013

Noia-Calafell i Vendrell-Igualada, semifinals de la Copa Esports Penedès d'hoquei patins

A l'última jornada del grup B el Vendrell ha superat el Lleida per 4-1 i el Calafell ha remuntat a la pista del Vilafranca per 4-6, mentre que l'Igualada ha perdut 5-4 a Vilanova i passa com a segon del grup A amb el Noia

Jordi Graell
1 min

BarcelonaLa tercera i última jornada de la fase de grups de la Copa Esports Penedès d'hoquei patins s'ha completat aquest dimarts amb la classificació del Noia Freixenet i el Monbus Igualada al grup A, i del Moritz Vendrell i el Calafell Tot l'Any al grup B. Així doncs la final a quatre de la competició, que es disputarà aquest cap de setmana al pavelló Joan Ortoll de Calafell, queda definida amb les semifinals entre Noia i Calafell per una banda, i Vendrell i Igualada per l'altra.

Pel que fa al grup A, després de la golejada del Noia divendres passat contra el Reus per 8-3, l'Igualada necessitava un número de gols similar per aconseguir la primera posició del grup, però finalment el conjunt igualadí ha acabat cedint a la pista del Vilanova per 5-4, que s'acomiada de la competició amb la seva primera victòria. Al grup B tots els equips partien amb opcions de classificar-se. Mentre que el Moritz Vendrell no ha tingut cap problema per desfer-se de l'ICG Software Lleida per 4-1, el Calafell Tot l'Any ha hagut de recórrer a l'èpica per poder exercir com a amfitrions de la final a quatre, ja que a l'inici de la segona part els calafellencs perdien per 4-1. Tot i això, els homes de Pere Varias no s'han rendit i han acabat aconseguint una remuntada espectacular per acabar imposant-se per 4-6.

stats