Hoquei patins
Esports 12/09/2013

Un Noia infal·lible a pilota aturada goleja un Vilanova que es desfà a la segona part (7-3)

Un pòquer de gols d’Eloi Mitjans situa el Noia Freixenet amb els mateixos punts que el Monbus Igualada al grup A de la Copa Esports Penedès

Jordi Graell
2 min
Els jugadors del Noia Freixenet

BarcelonaEl Noia Freixenet ha debutat amb victòria a la Copa Esports Penedès d’hoquei patins després de golejar el Vilanova per 7-3. Tot i que els vilanovins s’han avançat dos cops en el marcador gràcies als gols d’Esteve Pujals i Óscar Martínez, el Noia ha reaccionat ràpidament a les dues dianes visitants mitjançant dos penals transformats per Eloi Mitjans i Francesc Gil. La bogeria inicial hauria pogut continuar al minut 10 amb un altre penal, en aquest cas a favor del Vilanova, però Luis Gil ha aconseguit aturar el llançament de Pujals. Poc abans del descans, els sadurninencs han aconseguit posar-se per davant mitjançant l’home de la nit, Eloi Mitjans.

A la segona part, els vilanovins s’han anat apagant poc a poc i ha estat aprofitat pels locals per anar augmentant la distància en el marcador. Només començar, Eloi Mitjans ha anotat una falta directa per pujar el quart gol al marcador. Els homes de Josep Lluís Delriu han tingut una gran oportunitat per tornar a entrar en el partit amb un penal que Dani López no ha sabut transformar i finalment els gols de Marc Julià, Joan Feixas i un altre de Mitjans que ha completat un pòquer personal han minimitzat el gol a les acaballes del partit de Xavi Pastó.

Així doncs, la primera jornada del grup A acaba amb Monbus Igualada i Noia Freixenet empatats a tot, ja que han aconseguit els tres punts golejant pel mateix marcador, 7-3, a Reus i Vilanova respectivament, que no han sumat cap punt. Al grup B després de l’empat a dos entre Moritz Vendrell i Vilafranca Capital del Vi, la jornada es completarà amb el Calafell Tot l’Any- ICG Software Lleida que es disputarà aquest dissabte.

stats