HOQUEI PATINS
Esports 16/03/2013

El Noia busca l’accés als quarts de final de la Lliga Europea

A la Copa de la CERS el Vendrell, el Vic i el Vilanova juguen els partits de tornada per classificar-se per la final a quatre

Jordi Graell
2 min
El Noia en té prou amb un empat per assegurar-se la classificació / FEP

BarcelonaAquest dissabte es disputa l'última jornada de la fase de grups de la Lliga Europea d'hoquei patins, en què pràcticament ja es coneixen tots els equips que jugaran els quarts de final, entre els quals hi ha tres equips catalans: el Barça, l'Igualada i el Reus Deportiu. L'únic grup on encara falta determinar una plaça és el B, on el Noia Freixenet i l'Amatori Lodi es barallaran per assolir la segona posició. A més, la jornada és unificada, per tant tots els partits es disputaran a les nou de la nit.

A continuació repassem què hi ha en joc en cada grup:

· Grup A: L'Igualada visita la pista d'un Candelaria que ja no es juga res per intentar aprofitar una possible relliscada del Barça i assolir la primera posició del grup. Pel que fa als blaugranes, reben la visita del Quévert (en directe per Barça TV) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que certificaria el liderat del grup, i per tant gaudir de la tornada a casa en els quarts de final.

· Grup B: El Noia en té prou amb un empat per assegurar-se la classificació enfront un Porto que serà primer passi el que passi. També estarien classificats els sadurninencs en cas que el Lodi no fos capaç de derrotar a casa el St Omer.

· Grup C: El Reus visita la pista del Viareggio amb l'objectiu d'assolir una victòria que permetria el conjunt del Baix Camp passar com a primers de grup. L'altre equip en discòrdia, el Benfica, necessita derrotar el Cronenberg i esperar una punxada dels homes d'Alejandro Domínguez per assaltar el liderat del grup.

· Grup D: En aquest grup es disputa l'únic partit que es jugarà en un horari diferent, ja que el matx entre el Valdagno i el Coinasa Liceo es disputarà a tres quarts de nou del vespre, ja que l'altre partit del grup entre l'Oliveirense i el Genève és intranscendent. En el partit que enfrontarà els italians i els gallecs, una victòria local o un empat donarien la primera posició del grup al Valdagno, mentre que una victòria visitant permetria els corunyesos assolir aquesta posició.

D'altra banda, a la Copa de la CERS es disputen els partits de tornada dels quarts de final. A la primera part del quadre, el duel italià avançat a dimecres va determinar que el Bassano fos el primer semifinalista de la competició, mentre que el seu possible rival sortirà de l'eliminatòria entre el Moritz Vendrell i el Forte dei Marmi. Els vendrellencs juguen a casa amb un 5-6 a favor de l'anada.

Pel que fa a l'altre quadre, el Vilanova (que estrenarà un nou patrocinador a la samarreta, RDI) visita la pista del Giovinazzo amb una renda de quatre gols de l'anada, mentre que el Vic haurà de desfer en terres franceses l'empat del partit anterior amb el La Vendéenne si vol accedir a la final a quatre de la CERS.

stats