HOQUEI PATINS: COPA DEL REI
Esports 01/03/2012

El Noia Freixenet supera el Blanes en un partit molt tàctic (2-1)

Els homes de Ferran López superen un Blanes que en el segon temps s'ha mostrat superior en ocasions de gols, però sense encert

D.r Jover
Mitjans i Esteller celebren el primer gol del Noia

BarcelonaEl Noia Freixenet ha superat aquest dijous el Sather Blanes en el partit inaugural de la Copa del Rei d'hoquei patins de Vilanova.

El conjunt de Sant Sadurní ha estat més efectiu que els de La Selva, que en el primer temps han estat un pèl conservadors i ho han acabat pagant. Tot i així en el primer quart d'hora de la segona meitat els de Ramon Benito han gaudit de diverses oportunitats, però Jepi Selva no ha estat tan encertat com en d'altres partits.

El primer gol del partit ha arribat al minut 3, quan Eloi Mitjans s'ha aprofitat d'una badada defensiva del Blanes per situar l'1-0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa, però, i de la mà de Lluís Teixidó el Blanes ha millorat les seves prestacions ofensives i això s'ha traduït en l'empat a 1, obra del mateix Teixidó. Kimi Ridaura ha fet una bona jugada dins de l'àrea del Noia i Teixidó, lliure de marca, ha igualat l'empat.

Però al 37' Seró ha sentenciat el partita mb un gol de penal. Joan Feixas, que ha sortit a la pista després del gol del Blanes, ha forçat un penal i Toni Seró no ha fallat i ha situat el 2-1 definitiu. En els darrers minuts els de Ramon Benito ho han intentat tot, però no han pogut superar la bona defensa del Noia Freixenet, que és el primer equip classificat per a les semifinals.

Fitxa Tècnica:

2- Noia Freixenet: Pugbí, F. Bargalló, Esteller, Del Amor i Mitjans -cinc inicial- Seró, Farrés i Feixas.

1- Sather Blanes: Llaverola, Teixidó, Armengol, A. Ridaura i Jepi Selva -cinc inicial- K. Ridaura i Grassas.

Gols: 1-0 Eloi Mitjans (3'), 1-1 Teixidó (30'), 2-1 Toni Seró (p) (37').