OK LLIGA
Esports 26/11/2010

El duel entre el Barça Sorli Discau i el Roncato Patí Vic obre la novena jornada

Dos partits a Barcelona i Reus obren avui la novena jornada de l'OK Lliga que es completarà entre demà i diumenge

Redacció
1 min

BarcelonaDos partits obren avui la novena jornada de l'OK Lliga. Per una banda, el Barça Sorli Discau rep el Roncato Patí Vic (20.30 hores) al Palau Blaugrana. Per l'altra, el Tecnol Reus i el Lloret es veuran les cares (21.30 hores).

Si vol optar al títol de l'OK Lliga, al Barça Sorli Discau no li serveix un altre resultat que la victòria. L'equip que entrena Ferran Pujalte ja ha empatat dos partits i n'ha perdut dos mes en les vuit primeres jornades.

"Som conscients que hem de treballar fort per millorar el rendiment. Ens hi juguem molt en cada partit. Però tenim garanties de competir bé", explica Pujalte (Barça Sorli Discau). "Esperem un Barça que sortirà molt fort i nosaltres hem d’intentar aguantar el seu inici de partit. De fet, jo estic convençut que el duel serà força igualat", analitza Quim López (Roncato Patí Vic).

A l'altre partit d'avui, el Tecnol Reus vol mantenir la segona posició a la classificació. Per aconseguir-ho, el conjunt haurà de superar un Lloret que només suma una victòria en vuit jornades.

La resta de la jornada de l'OK Lliga es juga entre demà i diumenge.

stats