Hoquei patins
Esports 28/11/2010

L'empat del Noia a Girona (1-1) tanca la 9a jornada de l'OK Lliga, liderada una setmana més pel Liceo

Cap equip de la part baixa de la taula aconsegueix la victòria un cap de setmana on ja han començat els enfrontaments directes per aconseguir el campionat

Marina Sancho

BarcelonaL'equip de Ferran López només ha aconseguit empatar a la pista del G.E.I.E.G. i encara no coneix la victòria lluny de Sant Sadurní. Els gironins s'han avançat en el marcador al minut 12 amb un gol de penal transformat per Casadevall i a falta de set per al final, Eloi Mitjans ha marcat l'1 a 1 definitiu.

El Reus Deportiu i el Barça van obrir la novena jornada divendres amb dues victòries davant el CH Lloret i el Roncato Patí Vic, respectivament. Els del Baix Camp i els blaugrana es mantenen a la part alta de la classificació, darrera el Liceo, que amb la victòria enfront del Blanes (5-3) encara no coneix la derrota aquesta temporada.

L'Igualada, cinquè, es va imposar al cuer, el Tenerife (3-5), mentre el Voltregà va suar per sumar els tres punts a casa davant l'Alcoi (2-1). Amb la victòria davant el Vendrell, el Vilanova es va posar sisè i supera l'equip tarragoní en la classificació.